Skraplotter online

Skraplotter är ett roligt samt spännande sätt att köpa sig en chans till att vinna pengar. Det är den stora förväntan som är det roliga. Innan lotten är skrapad kan man vara en miljonär. Vissa vill skrapa sina lotter sakta och vänta ut den, det ger en längre tid av spänning. Andra gör det på några sekunder, för att få det överstökat. Men inget av sätten är fel, man får skrapa hur man vill.

I vanliga affärer går det att köpa många olika sorters skraplotter. Det finns triss, 10:a, skrapkryss och skrap bingo. En klassisk sak när man köper vanliga skraplotter det är att man glömmer bort dem. För ett köpa en lott så måste du först besöka en affär sedan åka tillbaka till hemmet (om du inte skrapar på plats). I många fall kan det komma någonting i mellan, ett telefonsamtal, ett besök eller någon bortglömd syssla. Det resulterar i att man inte kommer ihåg denna lott som troligen ligger i jackfickan. Det positiva är dock att man kan hitta den när man minst anar det.

Köpa skraplotter på nätet

Nu och sedan en tid tillbaka kan man köpa skraplotter på nätet. Det underlättar en hel del. Surfa in på en webbsida som säljer skraplotter, köp och skrapa. Man behöver inte åka iväg, det räcker med ett par klick med datormusen så är lotten din.

I samband med att du ska köpa en skraplott på nätet måste du skapa ett konto. Det är antingen hos ett online casino eller på Svenska Spel. Det är en fördel med ett konto eftersom att vinsten kan betalas ut direkt. I kontot har man anmält namn, adress, bankuppgifter osv. Då kommer pengarna nästan direkt efter skrapet. Skulle man ha vunnit på en lott köpt i en butik är stegen för att hämta ut den ganska krånglig om man jämför med onlinealternativet.

Comments are closed.