Ärvde lottonummer & vann miljoner

Ibland händer det oväntade och man kan inte riktigt förklara det. Man kan tro att det är någon där uppe i himlen som ler mot en vid rätt tillfälle. Detta hände en man som tog efter sin fars lottorader.

Den magiska raden som han spelade på var 3–16–20–23–29–32–35.

Det var i mitten av januari som en spelare lämnade in ovanstående lottorad i en ICA-butik i Västerås. Hans far tog och köpte sig ett par lottorader i veckan när han levde men fick aldrig någon vinst. När fadern hade gått bort så tog sonen över raden, man kan säga att han ”ärvde” den. Det var inget materialistiskt arv, bara en tanke från sonen. Det skulle visa sig att han hade fått ett väldigt stort arv ändå. Sonen som är 55 år spelar varje onsdag och lördag när lotto körs. Och helt plötsligt fick han 7 rätt på lotto 1.

Utdelningen blev 3 628 600 kronor på 7 rätt. När han blev kontaktad av Svenska Spel så var hans första ord – Du skämtar!

Han trodde att det var någon som skojade med honom att det inte var på riktigt. Men så var inte fallet, 55 åringen hade blivit miljonär på sin pappas gamla lottorad. Visst är det inte en fin historia så säg?

Han var och nosade på Drömvinsten också, mannen var bara ett nummer från 130 miljoner kronor. Men det gick ju ganska bra ändå, 3,6 miljoner känns helt ok, eller hur?

Mannen som vann säger att han ska passa på att gå ner i tid samt skänka en del av pengarna till sina barn.

Comments are closed.