Trissammans – Nya lotten för par

Nya Triss

Nya lotter kommer ständigt från Svenska Spel. Nu har man tagit fram en väldigt speciell trisslott som riktar sig till par som vill dela på skrapet. Vi har inte sett många liknande lotter förut, men någon gång ska vara den första.

Lotten är en enda stor skraplott men den kan delas på två och efter avslutat skrap så lägger man ihop de två lotterna. Om man då får tre likadana belopp så vinner man, det fungerar i princip som de andra trisslotterna. Men här är det en extra twist på skrapet.

Namnet ”Trissammans” låter som en väldigt bra beskrivning om vad skapandet av trisslotter bruka se ut. Är man ett par och köper trisslotter brukar man turas om att skrapa, ingen vill stå utan skrapet och bara se på. Sedan är det många som säger att vid en vinst så ska man ge bort en del av pengarna till familjen eller vänner. Men den nya lotten ”Trissammans” kan man dela den glädjen direkt utan att behöva köpa flera lotter. Man skrapar tillsammans och vinner tillsammans.

Det finurliga med ”Trissammans” är att vinsten på lotten kan delas upp var för sig. Tillsammans ger den en summa men man kan även lösa in den var för sig.

Lotten kostar just nu 50 kr och kan köpas hos ombud för Svenska Spel eller på deras webbsida. Den innehåller alla vinstchanser som den vanliga trisslotten har, plus att du har chansen till att skrapa hem en månadsklöver i TV4.

Bilden är hämtad från Svenska Spels Hemsida

Comments are closed.