2.5 miljoner kronor på Triss – Ida skrapade fram högvinsten i direktsänd tv

I början av augusti 2014 blev Ida Henriksson från Varberg trissmiljonär. Hon hade köpt en Trisslott från Svenska Spel och fick chansen att skrapa i direktsänd tv på TV4. Den vinstlott som Ida skrapade fram första gången gav tre lika av tv-symbolerna, vilket betyder en garanterad vinst på minst 50 000 kr. Det är ett engångsbelopp som skrapas fram.

När Ida skrapade den stora lotten i TV4s morgonprogram så blev hon ganska chockad när sista rutan avslöjade sig. På det sista skrapet fick hon reda på att hon var miljonär, Ida hade vunnit 2.5 miljoner kronor. Tittar man på klippet så ser man att hon skriker ut sin lycka när den tredje och sista symbolen med 2.5 miljoner visade sig.

Pengarna kommer enligt Ida att spenderas på en ny bil, resa och ett framtida boende.

Den lott som Ida hade vunnit var som sagt en med tre tv-apparater. En annan storvinst kan hägra om man köpen en Trisslott, nämligen månadsklövern. Då går det att vinna hela 100 000 kr i månaden i upp till 25 år. Det är en summa pengar som man får varje månad i så många år som visas på lotten. Månadsklövern skrapas i två omgångar. Först skrapar man hur många år som man ska få pengarna i, sedan är det summan som skrapas. Alltså man får skrapa två lotter i direktsänd tv. 84-åriga Anna-Lisa Strandberg blev i maj 2014 den första att skrapa hem högvinsten på Triss. Hon vann 100 000 kr i 25 år vilket blir totalt 30 miljoner kronor.

Comments are closed.