Ge bort en trisslott i julklapp

Funderar du fortfarande på vad du ska ge dina nära och kära i julklapp? Årets julklapp har redan presenterats och det blev ett hälsoarmband, ett sådans armband som man kopplar till din mobiltelefon och kan sedan mäta puls, gångavstånd, brända kalorier osv. Passar det kanske inte in till en julklapp för din familj? Har du slut på fantasi? Då kan vi tipsa om Trisslotten!

Trisslotten från Svenska Spel har varit en klassiker i många år. Vi vet inte om den är populär för att det är en nödlösning eller för att man verkligen tycker om att ge bort en lott där man kan vinna flera miljoner kronor. Ibland kan det också vara lite tabu att ge bort en lott eller liknande till någon man känner. För vad händer egentligen om personen vinner på lotten? Är det kutym att dela med sig av vinsten eller inte? Det beror kanske på hur stor summan är, om den är ett par tusen kronor eller om det är flera miljoner? Det är ett svårt val att ge bort lotter som kan ge en storvinst men det är uppskattat och ger lite extra spänning på julafton. Mottagaren får i princip öppna två julklappar på en och samma gång. Först klappen med lotten i och sedan får man skrapa fram en summa.

Det finns lite olika sätt att vinna på Trisslotten. Skrapar man fram tre stycken tv-rutor så får man komma till Stockholm och skrapa fram en summa mellan 50 000 kr och 5 miljoner, i direktsänd tv. Dyker tre klöversymboler upp, ja då har man chans att vinna upp till 100 000 kr i månaden som betalas ut i upp till 25 år, vilket motsvarar 30 miljoner kronor.

Comments are closed.